Hoppa till sidans innehåll

På gång 2019


Gå med i Facebook-gruppen "Ringmurens CK Triathlonsektionen". Där hittar man alltid de senaste nyheterna, aktiviteter, träningar, mm

Triathlon-aktiviteter för Ringmurens CK 2019

Träning

 • Löpning. Så fort det blir ljusare på kvällarna i vår så kommer vi ha gemensamma pass på Gutavallen på torsdagar. Starttid ca 17-18, mer info om tid kommer.
  Det kommer finnas två färdiga intervallprogram för de som vill ha något att följa. Det går så klart lika bra att följa sitt eget program.
  Övriga pass, tex distanspass är det fritt för alla att utannonsera i fb-gruppen.
 • Simning. WSS har en Mastersgrupp som man kan simma med. De tränar ett par kvällar i veckan. Mer info på http://www.wisbysim.se/Simning/Motionssim/Masterssimning/
 • Cykelträning. Här finns det så pass mycket att tillgå inom Ringmurens CK, då cykling är huvudgrenen i klubben. Därför gör vi inget "extra" för triathleter. Varje lördag och söndag på sommarhalvåret brukar det finnas turer från Östercentrum i olika farter. Även på onsdagskvällar brukar det finns kortare turer med fokus på fart och intervall. Håll koll i kalendern här på hemsidan.
 • Den 31 mars arrangerar Ringmurens CK tillsammans med KA3 Triathlonklubb en heldag träning på Idrottscentrum i Fårösund. Vi kommer gå igenom löpteknik, simteknik, cykling, tips och trix för nästa lopp, transition, hur man lägger upp sin träningsplan, mm. En garanterat givande dag för alla triathleter, oavsett nivå. Evenemanget finns på Facebook i gruppen "Ringmurens CK Triathlonsektionen". Anmäl er där! Kostnad är 200:- och i det ingår lunch, fika, lokalhyra, etc."

Tävlingar

 • Som vanligt är vi ett gäng från Ringmurens CK som åker till Ironman Kalmar i augusti. Tävlingen är slutsåld, men kom gärna och heja på!
 • Vi är många gotlänningar (kanske nytt rekord) som åker till Ironman 70,3 i Jönköping i Juli. Tävlingen är inte slutsåld i skrivande stund. Kanske du ska anmäla dig och haka på oss andra? Anmälan på www.ironman.com
 • I juni går Gotland Triathlon av stapeln i Slite för andra året. Häng på! https://www.gotlandsportsacademy.se/sporter/gotland-triathlon-15-juni-2019/
 • Friskis&Svettis arrangerar ett lättsammare Triathlon av familjemodell i Kappelshamn den 26/7. Mer info får ni från Friskis.
 • Vi siktar på att få till ett klubbmästerskap i sommar. Prel datum är lördag den 20/7.

Har man övriga frågor eller funderingar kring triathlon så går det utmärkt att kontakta Niklas Carlberg på 070941614.

Uppdaterad: 15 DEC 2018 12:58 Skribent: Anders Selin
Epost: This is a mailto link

 

Svenska spel 

 

 

                                                      

 

BrödBoden  

 

Gammelgarn Verkstad

 

 

Cykel och Mc-hallen

 

Banner Idrottens Ö 150x150

header-start 

Postadress:
Ringmurens CK - Cykel
c/o Alf Lindström, Jungmansgatan 220
62151 Visby

Kontakt:
Tel: 0498217762
E-post: This is a mailto link

Se all info