PUL

Personuppgiftslagen PUL

Ringmurens Cykelklubb hanterar personuppgifter via data enligt personuppgiftslagens bestämmelser (PUL). Uppgifter som lagras är: namn, adress, telefon, e-postadress, personnummer, aktiviteter, tävlingsresultat, utmärkelser, och förtroendeposter.

Uppgifter ur registret lämnas inte vidare till utomstående, utöver uppgifter som behövs för tävlingsanmälningar/resultat, licensansökan, bidragsansökningar, och deltagande i SISU:s lärgrupper (studiecirklar).
På föreningens hemsida publiceras bilder från klubbens tävlingar och övriga sammankomster, samt  resultat från tävlingar.

Bilder publiceras bland annat under Fotoalbum till höger på denna sida.
Kontakta webbmaster eller ansvarig för medlemsregistret (Alf) om du inte vill bli publicerad med bild, eller om någon uppgift är felaktig.

Som medlem godkänner du Ringmurens Cykelklubbs hantering av personuppgifter.

IdrottOnline

IdrottOnline's nya medlemsregister behöver fullständigt personnummer för att vi som förening skall kunna söka bla LOK-stöd. Vi får dessutom t.ex automatiskt rätt adress till våra medlemmar, enklare mail-listehantering, etikettutskrifter, mm.

Frågor och svar om

PUL – personuppgiftslagen

Vad säger lagen om behandling av personnummer?

Uppdaterad: 24 JAN 2013 20:39

Svenska spel