Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering corona 20200330

30 MAR 2020 21:50
  • Skapad: 30 MAR 2020 21:50

Uppdatering av coronaläget 20200330

Nu har man förbjudet alla sammankomster över 50 personer. Det gäller tillsvidare och avser för idrotten tävlingar och uppvisningar. Träning för klubbmedlemmar är dock tillåtet. Med anledning av detta har Svenska cykelförbundet ( SCF ) tagit beslut om att avråda från även distrikts- och klubbtävlingar och det gäller tillsvidare.

För RCK har följande beslut tagits:

· Tempotävlingen LVG 18/4 Barlingbo kommer att köras. Det blir få deltagare och individuell start.  Beslut har tagits i samråd med SCF.

· MTB tävling 19/4 Visby Östergravar skjuts upp tills senare eftersom vi kanske överskrider antalet 50 personer totalt på evenemanget.

· Gotland Tvärs 21/5 behöver vi troligtvis ställa in eller flyttas på. Besked kommer senare.

· All organiserad träning på motions/seniornivå ställs in tills vidare. ( Lördagscykling, söndagsträningar, måndagsklungan)

· Barn/ ungdomar: Det är tillåtet att träna organiserat för klubbens ungdomar i MTB och vi brukar starta första veckan i april. Dock har vi beslutat att skjuta på detta tills senare i vår för den osäkerhet som råder. Vi vet inte hur stora samlingar det blir inklusive alla föräldrar på plats.

· Egen träning: Det är helt ok att träna på egen hand och i dom små inofficiella grupper som redan finns. Där gäller dom generella reglerna om aktsamhet tex vid egen upplevd sjukdom, socialt avstånd, ej använda varandra flaskor, hygien etc.

· Vi följer utvecklingen och tar nya beslut efter hand.

/ Styrelsen

Skribent: Anders Selin
Epost: Adressen Gömd

 

Svenska spel 

 

 

                                                      

 

BrödBoden  

 

Gammelgarn Verkstad

 

 

Cykel och Mc-hallen

 

Banner Idrottens Ö 150x150

header-start 

Postadress:
Ringmurens CK - Cykel
Anders Selin, Vall Skogs 104
62193 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info