Hoppa till sidans innehåll

Barn/ungdom


Vi är mycket stolta över den ungdomsverksamhet som vuxit fram i klubbens regi. 2019 utsågs vi av RF-SISU på Gotland till årets ungdomsförening.

 Vi har rutinerade ledare som organiserar träningar och andra aktiviteter för klubbens ungdomar. Kontaktperson för detta är Göran Appelqvist. Det finns en sluten FB grupp "MTB för barn och ..." där aktuell information publiceras, medlemskap i den slutna FB-gruppen beviljas av Göran.

Träningar

Vi har ledarledda träningar under april-juni och augusti-september, de flesta av dessa kommer att ske vid MTB Park P18. Samling sker på parkeringen vid ICA Maxi Arena.

Tävlingar

Vi genomför några tävlingar per år och de är öppna för alla barn och ungdomar. Information om tävlingsdatum finns i klubbens kalender. Det är gratis att tävla. Skall man tävla på fastlandet behövs licens. Kontakta någon ledare i ungdomsgruppen så får du hjälp med detta.

Försäkringar

OBS!! Hjälm är obligatoriskt vid all klubbcykling!

Alla barn och ungdomar är upp tills dess att de fyller 16 år är försäkrade vid alla klubbaktiviteter. Därefter behöver de lösa egen försäkring. Löser man tävlingslicens ingår försäkring.

Länk till försäkringar                      här en länk till förbundets info om försäkringar

 

Medlemskap

För att barn skall få vara med i våra klubbaktiviteter ska de vara medlem i klubben. Medlemskap krävs även för att försäkringen skall gälla. Det kostar 100 kr per år. Gå in på fliken Bli medlem

 

GDPR

Här finns vår info om GDPR.

Värt att tänka på är att om du tar kort på barn vid klubbaktiviteter och vill publicera dessa på dina sociala medier måste du göra det som privatperson. Inga bilder av barn publiceras av privatpersoner på klubbens offentliga FB sidor. Underlag för verksamhetsdokumentation görs i samråd med styrelse

 

Barnkonventionen

2020 blev barnkonventionen lag och klubben följer dess direktiv för att skydda barns intressen och rättigheter. Det innebär bland annat att alla ledare lämnar utdrag ur straffregistret till en särskilt utsedd person i styrelsen. Detta görs rutinmässigt vartannat år eller när en ny ledare kommer in i verksamheten.

Uppdaterad: 18 MAR 2020 10:25 Skribent: Anders Selin
Epost: Adressen Gömd

 

Svenska spel 

 

 

                                                      

 

BrödBoden  

 

Gammelgarn Verkstad

 

 

Cykel och Mc-hallen

 

Banner Idrottens Ö 150x150

header-start 

Postadress:
Ringmurens CK - Cykel
Anders Selin, Vall Skogs 104
62193 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info