Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Ringmurens Cykelklubb

Klubben har funnits sedan 1970 och har utvecklats från att till en början bara ha landsvägscykel på programmet till att idag ha både mountainbike och Triathlon under sina vingar. 

Idag är vi en väl fungerande förening med drygt 400 medlemmar, och vi har både motions- och tävlingsverksamhet på programmet.

På motionsfronten har vi både organiserade träningar i alla discipliner, samt att vi dessutom årligen arrangerar motionsloppet ”Gotland Tvärs” för både familjen och för dig som är sugen på att mäta dina krafter med andra, samt "20-mila", en gruppträning ( flera fartgrupper) inför Vätternrundan. 

För de tävlingssugna organiserar vi lokala träningstävlingar för landsväg, mountainbike samt Triathlon, där alla, även icke klubbanslutna är välkomna. Dessa tävlingar ingår i en landsvägs- resp. mountainbike-cup där de som startar samlar poäng som leder fram till en segrare i resp. cup när året är slut.

 Vi har också MTB träning för ungdomar och några av dessa tävlar också på fastlandet. MTB är en bra inkörsport till all cykelsport.

 Vill du veta mer om oss är du såklart välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.


Välkommen till Ringmurens CK!

Uppdaterad: 01 JAN 2017 17:08

 

Svenska spel 

 

 

                                                      

 

BrödBoden  

 

Gammelgarn Verkstad

 

 

Cykel och Mc-hallen

 

Banner Idrottens Ö 150x150

header-start 

Postadress:
Ringmurens CK - Cykel
Anders Selin, Vall Skogs 104
62193 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info