Medlemsansökn

Hur blir du medlem i Ringmurens CK ?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Ange om du vill vara aktiv inom en eller flera idrotter, eller enbart medlem i föreningen.

Välj sedan att uppdatera formuläret så kommer en ny ruta där du anger ditt personnummer.

Ansöker du för personer under 18 år måste du skicka ett mail med vårdnadshavarens namn och telefonnummer, till adressen    This is a mailto link    Dessa uppgifter kommer inte att användas för utskick, men kan behövas för ansvarig ledare vid våra aktiviteter.

Har du frågor? Kontakta den ansvariga för medlemsregistret, Anders Selin tel 070 34 50 510 eller This is a mailto link

Medlemsavgifter:

• 100 kr för ungdom tom 17 år.
  • 200 kr för övriga. ( from det år man fyller 18 år)
  • 400 kr för familj.
  • Betalas in på  bankgiro 430-3376 eller swish 123 621 86 06
  • Medlemsskapet gäller from 1/11 tom 31/12 nästföljande år

OBS ! Det skickas inte någon faktura utan betala enligt ovan.

I samband med att du godkänner ansökan om medlemsskap och betalar medlemsavgiften godkänner du även de regler om GDPR som klubben har. De kan läsas här

För att vi skall kunna kommunicera med varandra behöver du ha ange en aktuell mailadress när du fyller i ansökan.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange minst en målsman