Informationskanaler

Finns även som en läsbar PDF-fil

Hemsida

Nås på: www.ringmurensck.se

Vem publicerar: utvalda i styrelsen ( Anders + Magnus )

Vem kan ta del av den? Alla.

Syfte: plattform för allmän information om föreningen, dess struktur och stadgar.

Kalender med klubbarrangemang finns och följer av föreningen uppgjorda riktlinjer kring säkerhet, utsedd ledare/ kontaktperson

Facebooksida

Söknamn: Ringmurens cykelklubb

Vem publicerar: Utvalda av styrelsen

Vem kan ta del av den: FB-anslutna. (följa vanligtvis genom prenumeration, “gilla”)

Syfte: Snabb informationskanal för klubben.

Information från hemsidans kalender (klubbarrangemang tex måndags- och lördagscyklingar, tävlingar osv) publiceras som evenemang.

Facebookgrupper

Ringmurens cykelklubb Köp&sälj (offentlig fb-grupp)

Vem publicerar: alla som är deltagare i gruppen kan göra inlägg.

Syfte: kontaktyta för medlemmar och privatpersoner

Ringmuren ck medlemsgrupp och de med anknytning till klubben/gotland (offentlig fb-grupp)

Vem publicerar: Alla som är deltagare i gruppen kan göra inlägg.

Syfte: kanal för informationsspridning och förfrågningar kopplat till cykling, ex spontana cyklingar, fartfredag, söndagscyklingar. Sidan kan liknas vid ett  “klotterplank”.

Medlemsriktade (tidsbestämda) erbjudanden från klubben samarbetspartners administreras i samråd med ordförande.

MTB för barn och ungdomar på Gotland (privat fb-grupp)

Vem publicerar: ledare för ungdomsverksamheten

Syfte: kanal för informationsspridning till vårdnadshavare och unga cyklister.

Utifrån regelverk kopplat till GDPR och många deltagare i denna grupp som är minderåriga är det endast aktiva inom ungdomsverksamheten som godkänns som medlemmar.

Messengertrådar

Ringmurens cykelklubb använder inte messengertrådar för allmän informationsspridning om evenemang eller annan klubbverksamhet. Ibland finns det messengertrådar igång bland RCK-cyklister för samordning av olika aktiviteter utöver de evenemang som finns i kalendern på hemsidan eller som evenemang på FB.

Uppdaterad: 14 MAR 2020 15:40 Skribent: Anders Selin

Svenska spel